Pri nehode kamióna s osobným autom sa vážne zranil muž

01.07.2011 Ružomberok

Ilustračné foto SITA/Jefta SOS Truck Slovakia
LIPTOVSKÁ OSADA 1. júla (WEBNOVINY) - Vážna dopravná nehoda osobného auta a kamióna v úseku cesty I/59 pri Korytnici, okres Ružomberok, dnes dopoludnia spôsobila zastavenie dopravy v mieste nehody.

Pri nehode bol ťažko ranený vodič osobného auta, uviedol pre agentúru SITA veliteľ zásahu Juraj Turoň z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Ružomberku.

Nehoda sa stala tesne pri Korytnici v zákrute smerom do Liptovskej Osady. "Pri nehode zasahovali štyria hasiči na dvoch autách, auto rýchlej zdravotníckej pomoci a tri vozidlá polície. Vodič osobného auta zrejme dostal šmyk a prešiel do protismeru, kde sa stretol s kamiónom," objasnil možnú príčinu nehody.

Zraneným je Slovák. "Auto sme zabezpečili proti vzniku požiaru. Uniknuté kvapaliny, olej a nafta, boli zasypané vapexom a pozbierané," konštatoval Turoň.

K znečisteniu Korytnického potoka nedošlo. "Na úseku bola zastavená doprava na približne hodinu, momentálne je cesta prejazdná. Predpokladám, že k ďalšiemu zastaveniu dôjde v najbližšom čase, pri vyťahovaní kamióna," dodal.
 

Vyberte región